Αβέβαιο χαρακτηρίζει η Γκαρά το μέλλον της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2020 09:05

Αβέβαιο χαρακτηρίζει η Γκαρά το μέλλον της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Δήλωση της Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμμετοχή της στη σύσκεψη για το μέλλον του Τμήματος Νοσηλευτικής

Τον έντονο προβληματισμό της για την έωλη και χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις πρόταση που συζητήθηκε σήμερα και προβλέπει την οριστική μετακίνηση του Τμήματος Νοσηλευτικής στην Αλεξανδρούπολη, ως Τμήμα του ΔΠΘ, εξέφρασε η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.


«Η Κυβέρνηση προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, εξαγγέλλοντας την ίδρυση νέων Τμημάτων στην περιοχή, χωρίς κανένα εχέγγυο ή δεσμεύσεις, τη στιγμή που το Τμήμα Νοσηλευτικής φαίνεται να χάνεται οριστικά για την πόλη του Διδυμοτείχου και να μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Γκαρά.

Ταυτόχρονα, δήλωσε πως «δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε μια Κυβέρνηση που μέχρι σήμερα το μόνο που έχει κάνει είναι η κατάργηση ή το κλείσιμο Πανεπιστημιακών Τμημάτων». Παράλληλα διευκρίνισε πως οι Εβρίτες παραμένουν δύσπιστοι απέναντι σε τέτοιες «υποσχέσεις» καθώς κατά το παρελθόν είδαν επανειλημμένα  να απομακρύνονται ή να κλείνουν δημόσιες δομές και υπηρεσίες.

«Αναμένουμε από την Κυβέρνηση να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο και να στηρίξει έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Θράκης», επισήμανε κλείνοντας η κα Γκαρά. 


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιουλίου, 2020 09:05

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV