Αίτημα για μεταφορά της έδρας της Βαλκανικής Ενωσης (BVA) στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2012 22:06

Αίτημα για μεταφορά της έδρας της Βαλκανικής Ενωσης (BVA) στην Ορεστιάδα

Ικανοποιημένοι από την άριστη συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Ορεστιάδας και την Ομοσπονδία, δήλωσαν μετά το τέλος του 4ου «σταθμού» του Ευρωπαϊκού Λιγκ, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, οι οποίοι προχώρησαν και σε μία… αποκάλυψη σχετικά με την κατάθεση αιτήματος για τη μεταφορά της έδρας της Βαλκανικής Ενωσης (BVA) στην πόλη του Έβρου.


«Αγαπάμε το βόλεϊ, το στηρίζουμε και το αποδεικνύουμε», ήταν η πρώτη ατάκα του Δημάρχου Ορεστιάδας, Δημήτρη Μουζά, ο οποίος και τις τρεις ημέρες των αγώνων παρακολούθησε τις αναμετρήσεις μαζί με τον πατέρα του στις εξέδρες, και προχώρησε σε μία αποκάλυψη: «Συζητήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη για το πώς μπορούμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την Ορεστιάδα ως πόλη του αθλήματος και καταλήξαμε στην απόφαση να καταθέσουμε αίτημα για επιστροφή της έδρας της Βαλκανικής Ένωσης στην Ελλάδα και στην πόλη μας. Κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον Δήμο Ορεστιάδας και προσωπικά τον κ. Μουζά, τον κόσμο της περιοχής που στάθηκε δίπλα στην Εθνική και θεωρούμε ότι όποτε ερχόμαστε στην πόλη σας, νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Μπορεί βαθμολογικά να μην πήραμε αυτά που θέλαμε, αλλά ας δώσουμε χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα που σύντομα θα υποστηριχθεί και από πολλά νέα κορίτσια που έρχονται από τις μικρότερες Εθνικές και αφήνουν καλές εντυπώσεις για το μέλλον».

Όσο για το αίτημα που θα καταθέσει ο Δήμος της Ορεστιάδας για μεταφορά της έδρας της Βαλκανικής Ένωσης (BVA), τόνισε: «Θα υποστηρίξουμε το αίτημα όσο πιο θερμά μπορούμε, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Υπάρχουν και άλλες παράμετροι, αλλά δεσμευόμαστε για την καταβολή κάθε ενέργειας που περνάει από το χέρι μας».


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2012 22:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV