Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε

Συντάκτης Νewsroom 3 Φεβρουαρίου, 2015 12:38

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε

Την νίκη μέσα από τα χέρια τους έχασαν οι παγκορασίδες του Α.Ο. Ορεστιάδας καθώς ηττήθηκαν με 3-2 σετ, αν και προηγήθηκαν 0-2, από την Νίκη Αλεξανδρούπολης σε ένα απίστευτο παιχνίδι, την Κυριακή 01/02 στο Δημοτικό γήπεδο Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικότερα, ο Α.Ο.Ο. ξεκίνησε δυνατά κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ με 26-24 και 25-16. Στο τρίτο σετ, βρέθηκε μια ανάσα από την νίκη αφού προηγήθηκε 24-22 αλλά μετά από απανωτά λάθη το έχασε 26-24. Η Νίκη, αφού εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ορεστιάδας και με ανεβασμένη ψυχολογία, πάτησε γκάζι και έκανε μια φοβερή ανατροπή κερδίζοντας τα επόμενα σετ με 25-16 και 15-06, παίρνοντας τελικά το παιχνίδι με 3-2.
Στον αντίστοιχο αγώνα των κορασίδων η Ορεστιάδα δεν ξεκίνησε καλά, χάνοντας το πρώτο σετ με 25-19, στη συνέχεια όμως ανέβασε απόδοση και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 κερδίζοντας το σετ με 26-24. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς τα επόμενα δύο σετ χάθηκαν με 25-13 και 25-16 ολοκληρώνοντας την νίκη για την Αλεξανδρούπολη με 3-1. Παρά τις ήττες, γεγονός είναι ότι ο Α.Ο.Ο. παρουσίασε ένα αξιόμαχο πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, δείγμα της δουλειάς που γίνεται από την πλευρά των προπονητών αλλά και της όρεξης από την πλευρά των παιδιών. Την ερχόμενη Κυριακή 08/02 η Ορεστιάδα υποδέχεται στο κλειστό «Ν.Σαμαράς» τον Α.Ο. Βύσσας στις 11:00 και 13:00 για τις παγορασίδες και κορασίδες αντίστοιχα.
Ο Α.Ο. Ορεστιάδας καλεί την Κυριακή 08/02 τους γονείς, συγγενείς και όσους φίλους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν οι ακαδημίες του Ομίλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για τον Α.Ο.Ο. στον αγώνα των παγκορασίδων αγωνίστηκαν οι: Αθανάσογλου Α. (α), Δουλγερίδου Μ., Χρηστίδου Σ., Σταφυλλαράκη Α., Τονίδου Ε., Κεμανετζή Α., Φράγκου Χ., Ασβεσταδέλη Σ., Μπουντακίδου Φ., Δεβετζή Ξ.


Για τον Α.Ο.Ο. στον αγώνα των κορασίδων αγωνίστηκαν οι: Σούκου Γ. (α), Γκιργκένη Ε., Σαρδάνη Α., Τσιακιρίδου Χ., Σταφυλλαράκη Α., Τονίδου Ε., Κεμανετζή Α., Φράγκου Χ., Ασβεσταδέλη Σ., Μπουντακίδου Φ., Δεβετζή Ξ., Αθανάσογλου Α.
Προπονητές τμημάτων Α.Ο.Ο.: Κεμανετζής Στέλιος, Κιουτσούκης Ανδρέας.


Συντάκτης Νewsroom 3 Φεβρουαρίου, 2015 12:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV