Έφερε επιτυχίες από την Καβάλα ο ΝΗΡΕΑΣ

Συντάκτης Νewsroom 26 Μαρτίου, 2013 10:39

Έφερε επιτυχίες από την Καβάλα ο ΝΗΡΕΑΣ


Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 , ο Κολυμβητικός όμιλος Ν. Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Καβάλας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές/αθλήτριες , από 8 συλλόγους της περιφέρειας.

Η 10μελής αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας” αν και ολιγομελής , εντυπωσίασε σε μία διασυλλογική διοργάνωση καθώς έφερε σημαντικά αποτελέσματα και επέδειξε μοναδική δύναμη ψυχής. Αξίζει να σημειωθεί πως το κολυμβητήριο της πόλης μας παραμένει κλειστό από 19 Δεκέμβρη και τα παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες, κάνοντας ελάχιστες προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Οι περισσότεροι από τους κολυμβητές του ‘’ΝΗΡΕΑ’’ κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν σταθερούς τους χρόνους τους αλλά και να τους μειώσουν σημαντικά, με αποτέλεσμα οι μισοί απ αυτούς να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών. Συνολικά ο σύλλογος κατέκτησε 5 μετάλλια εκ των οποίων 2 Χρυσά, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο. Συγκεκριμένα τα μετάλλια των μικρών κολυμβητών-τριών μας έχουν ώς εξής : Ο Μουσίκας Χρήστος 10 ετών κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 38.35. Η 9 χρονη κολυμβήτρια του ‘’ΝΗΡΕΑ’’ Παπαγιαννίδου Ελένη με χρόνους 41.66 και 54.54 στα 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο αντίστοιχα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της και στα δύο αγωνίσματα. Η επίσης 9 χρονη κολυμβήτρια Μακροβασιλείου Αικατερίνη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 50.65, ενώ έφτασε αρκετά κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ ύπτιο . Τέλος ο 11 χρονος κολυμβητής Καμπάδαης Γεώργιος, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. ελεύθερο και με χρόνο 34.55 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τον προπονητή της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο.
Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 10μελούς αποστολής: Μητρούδης Στέφανος, Μουσίκας Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία,Τερζίδης Αχιλέας, Πιντίδου Ιωάννα, Ουντζίδου Μαρία Ελένη, Παπαγιαννίδου Ελένη, Μακροβασιλείου Αικατερίνη και Ζηλούδης Γρηγόριος.

Προπονητής Αποστολής: Μιρμιγκίδης Ιωάννης
Αρχηγός Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης, Ρετσίδης Οδυσσέας

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας πρόκειται ν ανοίξει και πάλι τις πύλες του στις 8 Απριλίου, ο Κολυμβητικός όμιλος Ν. Ορεστιάδας ‘’ΝΗΡΕΑΣ’’ παραμένει πιστός στο έργο και στις υποχρεώσεις του θέτοντας συνεχώς νέους στόχους.



Συντάκτης Νewsroom 26 Μαρτίου, 2013 10:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV