Έτοιμο το results minedu και τα SMS για τις βάσεις 2022

Συντάκτης Νewsroom 27 Ιουλίου, 2022 15:23

Έτοιμο το results minedu και τα SMS για τις βάσεις 2022

Έτοιμη είναι η εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr για τις βάσεις 2022. Και με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων για τις σχολές στις οποίες πέτυχαν.

Όλα έτοιμα για τις βάσεις 2022 καθώς όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Πρόκειται για την νωρίτερα ανακοίνωση των βάσεων από το υπουργείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, «σβήνοντας» το άγχος της προσμονής από υποψηφίους και γονείς

«Τα τελικά αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια θα εκδοθούν στα τέλη του Ιουλίου, αντί για τα τέλη Αυγούστου» δήλωσε η υπουργός. «Με σεβασμό στην αγωνία του υποψηφίου και στην ανάγκη για βέλτιστο προγραμματισμό», συμπλήρωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις βάσεις 2022.


Ο υποψήφιος -όπως είπε- μπορεί να λάβει τα αποτελέσματα και με sms στο κινητό του, αν έχει γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα results minedu.

Για την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, η υπουργός δήλωσε ότι ώθησε τους μαθητές να προσπαθήσουν περισσότερο και όπως είπε αυτό θα φανεί και στα αποτελέσματα.


Συντάκτης Νewsroom 27 Ιουλίου, 2022 15:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV