Έληξε η δίκη – Μόνο 1 ένοχος για τα επεισόδια στο Φυλάκιο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 20 Ιανουαρίου, 2022 17:48

Έληξε η δίκη – Μόνο 1 ένοχος για τα επεισόδια στο Φυλάκιο

Όλοι οι εμπλεκόμενοι καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης με αναστολή επί τριετία, ένας εξ αυτών σε 18 μήνες φυλάκιση

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η εκδίκαση της υπόθεσης με τους επτά συλληφθέντες της Τρίτης, μετά τα επεισόδια στο Φυλάκιο. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στην κάμερα του Ράδιο Έβρος και στον Γιάννη Βαβαλικούδη ο συνήγορος υπεράσπισης Πάρης Παπαδάκης, “μόνο ένας κατηγορούνταν και καταδικάστηκε για τα επεισόδια στο Φυλάκιο“. Ο κ. Παπαδάκης εξήγησε πως οι άλλοι έξι συνελήφθησαν για κάποιο συμβάν που έγινε στον κόμβο της Ορεστιάδας, στην έξοδο, για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής κατά των έλεγχο των αστυνομικών.

Η διαδικασία, την οποία ο κ. Παπαδάκης χαρακτήρισε “κόσμημα“, διήρκεσε 5 ώρες. “Το δικαστήριο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Θεωρώ ότι ήταν μια δίκαιη δίκη, τηρήθηκε η δικονομία, τηρήθηκε στο απόλυτο αυτό το οποίο έχουμε μάθει εμείς οι νομικοί με άξιους δικαστές που με ψυχραιμία έκριναν όπως έπρεπε να κρίνουν“.


Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ασκήθηκαν εφέσεις, θα κριθεί η υπόθεσή τους στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και “τέλος καλό, όλα καλά“, κατέληξε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Τέλος, συμπληρωματικά σε όσα δήλωσε ο κ. Παπαδάκης και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, όλοι οι εμπλεκόμενοι καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης με αναστολή επί τριετία, ένας εξ αυτών σε 18 μήνες φυλάκιση, γι’ αυτό και άσκησαν έφεση η οποία αναμένεται να εκδικαστεί στο Εφετείο Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 20 Ιανουαρίου, 2022 17:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV