Συμμετοχή της Νομαρχίας Έβρου στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού «YOUR HOLIDAY» που διεξήχθη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας

Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2010 15:18

Η Νομαρχία Έβρου συνεχίζοντας τη δυναμική της προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού τομέα του Νομού στις γειτονικές χώρες, συμμετείχε στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού “YOUR HOLIDAY” που διεξήχθη στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.



Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 22 ως 24 Απριλίου 2010, ενώ βασική επιδίωξη της συμμετοχής της Νομαρχίας Έβρου ήταν η γνωριμία των Βουλγάρων με τον Έβρο ως τουριστικό προορισμό, η προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η πραγματοποίηση επαφών με τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν την έκθεση.
Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου διατηρώντας δικό του χώρο, διένειμε μέσω εκπροσώπων του ενημερωτικό υλικό και παρείχε πληροφορίες στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, τα αξιοθέατα, τις ομορφιές αλλά και τις διαθέσιμες τουριστικές υποδομές. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού και συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εναλλακτικούς τρόπους προώθησης του Έβρου ως τουριστικού προορισμού.

Τον εκθεσιακό χώρο επισκέφθηκαν ο κύριος Konstantin Grebenarov κυβερνήτης της περιοχής Μπουργκάς, η κυρία Ivalina Stratieva διευθύντρια του οικονομικού τμήματος του Δήμου Μπουργκάς,ο κύριος Ιvo Marinov υφυπουργός οικονομικών, ενέργειας και τουρισμού και ο κύριος Valentin Zlatev διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πετρελαιοειδών Lucoil.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση “YOUR HOLIDAY” πραγματοποιείται για 9η συνεχόμενη χρονιά ενώ είναι η πρώτη φορά που εμπλουτίζεται από διεθνείς συμμετοχές γειτονικών χωρών.


Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2010 15:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV