ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Θ. ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΟΕΒ – ΤΟΕΒ

Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2010 20:00

Συνάντηση με εκπροσώπους του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) και των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) είχε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Θεοδώρα Τζάκρη, στη Γ.Γ. Μακεδονίας – Θράκης,  στην οποία συζητήθηκε το αίτημά τους σχετικά με την επίσπευση της πρόσληψης εποχικού προσωπικού έτους 2010 στους ΓΟΕΒ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Η κ. Τζάκρη, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημά τους, ζήτησε την επίσπευση της έκδοσης τετραϋπουργικής απόφασης για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον ΓΟΕΒ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου,


Ήδη, όπως τους ενημέρωσε η κα Υφυπουργός, υπέγραψε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Τίνα Μπατζελή, ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου  και  αναμένεται μόνο η υπογραφή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλου, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Τζάκρη ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ ότι με το σχέδιο «Καλλικράτης» προβλέπεται η ένταξη των ΤΟΕΒ στους  δήμους, ώστε να υπάρξει  καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών.


Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2010 20:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV