Ημερίδα για την παρουσίαση του Έργου «Καταγραφή των Θρεπτικών Στοιχειών των Βαρέων Μετάλλων και των Υδροδυναμικών Ιδιοτήτων των Εδαφών για την Ορθολογική Χρήση Λιπασμάτων και Νερού και Παραγωγή Προϊόντων Ασφαλείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

Συντάκτης news 24 Μαρτίου, 2010 10:50

Tην Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 στις 09:30, στην αίθουσα Τερψιχόρη του Ξενοδοχείου ARCADIA στην Κομοτηνή η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για την παρουσίαση του Έργου «Καταγραφή των Θρεπτικών Στοιχειών των Βαρέων Μετάλλων και των Υδροδυναμικών Ιδιοτήτων των Εδαφών για την Ορθολογική Χρήση Λιπασμάτων και Νερού και Παραγωγή Προϊόντων Ασφαλείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

Για το έργο, το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο υποδομής για τη γεωργική ανάπτυξη της Περιφέρειας, θα ενημερώσουν οι διακεκριμένοι καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαος Μισοπολινός και κ. Νικόλαος Συλλαίος σε σχέση με καίρια ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους γεωργούς, το επιστημονικό δυναμικό της Περιφέρειας (Γεωτεχνικούς κτλ) και τους εμπλεκόμενους στο γεωργικό τομέα.



Συντάκτης news 24 Μαρτίου, 2010 10:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV