Δημοπρατούνται τα έργα αποκατάστασης στη Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 4 Μαΐου, 2010 16:06

Πέντε μήνες μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις του περασμένου Δεκέμβρη και τις ζημιές που προκάλεσαν ανακοινώθηκε η δημοπρασία για τα έργα αποκατάστασης στο νησί. Η εν λόγω δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 4 του μηνός, ενώ, από ό,τι φαίνεται, οι εργασίες θα συμπέσουν με την έλευση του καλοκαιριού αλλά και των τουριστών.
Τις καταστροφές που είναι σημαντικές – κυρίως στο οδικό δίκτυο – είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τόσο ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, όσο και η γενική γραμματέας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα, που επισκέφτηκαν τη Σαμοθράκη τον προηγούμενο μήνα, με αφορμή τον εορτασμό του νησιού.
Ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Πετρούδας, τόνισε πως είναι μεγάλη ανάγκη τα μέτρα να ξεκινήσουν άμεσα. Όπως μάλιστα σημειώνει, εδώ και μήνες τα οχήματα εξυπηρετούνται από παρακαμπτήριο δρόμο, ο οποίος όμως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν αντέχει βαριά οχήματα, όπως π.χ. τουριστικά λεωφορεία. Τέλος, υπογράμμισε και άλλα προβλήματα του νησιού όπως το αγροτικό οδικό δίκτυο, αλλά και το δίκτυο άρδευσης ωστόσο είπε πως προέχουν τα έργα που δημοπρατούνται.

Πηγή:Χρόνος



Συντάκτης Νewsroom 4 Μαΐου, 2010 16:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV