Δελτίο Τύπου Αγανάκτησης των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Φερών

Συντάκτης Νewsroom 5 Μαρτίου, 2010 19:43

Όλοι οι  αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  του Δήμου Φερών εκφράζουμε  την έντονη αγανάκτηση μας διότι  έχουν περάσει 20 ημέρες μετά την απόφαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (ΣΝΟ) να προχωρήσει σε   τεχνίτη τομή του κυρίου αναχώματος. Παρά τις  πολλές διαβεβαιώσεις του Νομάρχη, της Περιφερειάρχη και του  κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο σημείο, δεν υπήρξε καμία ως τώρα επιχείρηση κλεισίματος της τομής του αναχώματος.

Επίσης θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι  οι κτηνοτρόφοι της περιοχής των οπoίων οι ζωοτροφές καταστράφηκαν ακόμη περιμένουν την στήριξη των φορέων της  πολιτείας.


Είναι εμφανές ότι οι φορείς αυτοί λειτουργούν με καθαρά δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά και δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής  που συντελείτε κάθε μέρα που περνά.

Όλοι σας θα πρέπει να καταλάβετε ότι μαζί με την καταστροφή του κάμπου μας επέρχεται και η καταστροφή για όλη την κοινωνία του Δήμου Φερών.

Εφόσον εντός ολίγον ημερών δεν προχωρήσετε στην υλοποίηση των υποσχέσεων σας επιφυλασσόμαστε για κάθε μορφή   αντίδρασης.


Συντάκτης Νewsroom 5 Μαρτίου, 2010 19:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV