Γιώργος Αλκαίος «Πως έχασα 20 κιλά»

Συντάκτης Νewsroom 26 Απριλίου, 2010 10:29

Γιώργος Αλκαίος «Πως έχασα 20 κιλά»

Πρώτη Τρίτη του Απριλίου (6/4) στο Σαρακίνικο της Μήλου, ο Γιώρ­γος Αλκαίος, 38, ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τρα­γούδι της ελληνικής συμμετοχής («OPA») στη Eurovision και κοιτάζει έκπληκτος τον εαυτό του στον καθρέφτη.

 


Τα ρούχα που φορούσε στον ελληνικό τελικό (12 Μαρ­τίου) –και τα οποία είχαν επιλεγεί για το μουσικό βίντεο– δεν του έκαναν πια. «Με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή κατάφερα από τζιν νούμερο 40 να φοράω πια 32. Δεκαπέντε χρόνια είχα να φορέσω τέτοιο νούμερο!» λέει ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 55ο διαγωνισμό τραγουδι­ού κοιτάζοντας στον καθρέφτη την άψογη εφαρμογή ενός λευκού υφασμάτινου παντε­λονιού, χρώμα που δεν υπήρχε στην γκαρ­νταρόμπα του τα τελευταία χρόνια, και γνέφει καταφατι­κά στο ερώτημα εάν πράγμα­τι μπήκε σε τόσο κόπο λόγω της Eurovision.

 

«Ο Γιώργος είναι τόσο πειθαρ­χημένος, που ειλικρινά ήταν πολύ πιο εύκολο να απαλλαγεί από τα παραπα­νίσια κιλά από όσο πίστευα στην αρχή. Είναι τόσο επαγγελματίας που, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στον τελικό της Eurovision, ήθελε η εικόνα που θα παρουσίαζε να είναι αντίστοιχη της ενέργειας και του δυναμισμού που εκπέμπει το “Opa”, τονίζει ο προσω­πικός του γυμναστής και αποκαλύπτει πως το μόνο εμπόδιο στη διαδικασία του αδυνατίσματος ήταν… η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Αλκαίου στα γλυκά: «Όταν ο οργανισμός του ζητάει γλυκό, του επιτρέπω να φάει λίγη μαύ­ρη σοκολάτα ή ένα γιαούρτι με μέλι».

πηγη:http://www.yupi.gr


Συντάκτης Νewsroom 26 Απριλίου, 2010 10:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV