Χαιρετίζουν το έργο της διακομματικής επιτροπής οι Δήμαρχοι του Έβρου

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 29 Σεπτεμβρίου, 2020 10:48

Χαιρετίζουν το έργο της διακομματικής επιτροπής οι Δήμαρχοι του Έβρου

Με κοινό δελτίο τύπου και με αφορμή την επίσκεψη της διακομματικής επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης στην περιοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Δήμαρχοι του Έβρου χαιρετίζουν τις εργασίες της επιτροπής και δηλώνουν παρόντες στις διεργασίες της:

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου καλωσορίσαμε στη Θράκη  την Πρόεδρο της διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης  κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων που προγραμματίζουν τα μέλη των ομάδων εργασίας, για διαβούλευση με τους φορείς,  με στόχο την απόκτηση επαρκούς  γνώσης και πληροφόρησης για τα θέματα της περιοχής μας.

Σε αυτή την σοβαρή προσπάθεια, η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Η Οικονομική ανάκαμψη, η τεχνολογική και ψηφιακή αναβάθμιση, η Κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη,  ο Πολιτισμός και η πολυπολιτισμικότητα, εκκινούν και καταλήγουν στις τοπικές Θρακικές κοινωνίες, στους Δήμους.

Με σοβαρές, ουσιαστικές και κυρίως υλοποιήσιμες προτάσεις, θα συνδράμουμε τα μέγιστα στη δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης, όταν αυτό μας ζητηθεί.

Όλοι οι Δήμαρχοι θα είμαστε παρόντες, προκειμένου το έργο της επιτροπής να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Διότι ισχυρή Θράκη, σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ευρώπη


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 29 Σεπτεμβρίου, 2020 10:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV