Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση χώρων πρασίνου του Δήμου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2021 15:09

Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση χώρων πρασίνου του Δήμου Ορεστιάδας

Σήμερα 29.11.2021 υπογράψαμε τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών και εκτέλεσης εργασιών για τη συντήρηση των χώρων πρασίνου του Δήμου για τρία (3) χρόνια, από το 2022 μέχρι το 2024 και η συνολική αξία ανέρχεται σε 388.591,18 €.

Η συνολική έκταση του πρασίνου που αφορά η συγκεκριμένη σύμβαση ανέρχεται στα 322 στρέμματα, εκ των οποίων τα 166 στρ. στη Δ.Ε. Ορεστιάδας, τα 50 στρ. στη Δ.Ε. Βύσσας, τα 37 στρ. στη Δ.Ε. Κυπρίνου και τα 69 στρ. στη Δ.Ε. Τριγώνου.

Η ανάθεση των εργασιών αφορά νησίδες, κόμβους, παιδικές χαρές, πάρκα, πλατείες, παρτέρια, δενδροστοιχίες, κοιμητήρια, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι και λοιποί κοινόχρηστοι και δημοτικοί αύλειοι χώροι, χώροι εκδηλώσεων, περιπάτου και αναψυχής σε όλη την έκταση του Δήμου Ορεστιάδας.

Οι εργασίες αφορούν κούρεμα χλοοτάπητα, βοτάνισμα με μηχανήματα ή με το χέρι, αναλόγως με την έκταση και το είδος της χρήσης του χώρου, άρδευση, κλάδεμα – διαμόρφωση ή κοπές θάμνων και δέντρων, λίπανση, φυτοπροστασία φυτών, θάμνων, δέντρων, υποστύλωση δέντρων αλλά και φύτευση φυτών, και δέντρων.

Σκοπός της ανάθεσης είναι μέσα από τις καθημερινές εργασίες συντήρησης να επιτευχθεί η ασφάλεια της χρήσης όλων των κοινοχρήστων χώρων από τους κατοίκους, ενώ παράλληλα θα εξελίσσεται µια προσπάθεια εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισής τους.Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2021 15:09

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV