Υπεγράφη σύμβαση για την αποκατάσταση στεγών σε σχολεία της Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιανουαρίου, 2022 14:15

Υπεγράφη σύμβαση για την αποκατάσταση στεγών σε σχολεία της Ορεστιάδας

Την Παρασκευή, 21/01/2022, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Μαυρίδης Βασίλειος υπέγραψε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία, του έργου: «Αποκατάσταση στεγών σε σχολεία της Ορεστιάδας (ΕΠΑΛ – 2Ο Νηπιαγωγείο)».

Με το παρόν έργο προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης στη στέγη του κτιρίου που στεγάζονται τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ και στην στέγη του 2ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας.            

Συγκεκριμένα:

Στο κτίριο των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας προβλέπεται:

  • Καθαίρεση επικεραμώσεων, καθαίρεση φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάστασή τους με νέα ξυλεία όπου απαιτείται, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, αντικατάσταση κάθετων και οριζοντίων υδρορροών.

 Στο 2ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας:

  • Καθαίρεση επικεραμώσεων σε τμήμα στέγης επιφάνειας 39,78 μ2, καθαίρεση τμήματος φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάστασή τους με νέα ξυλεία, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 65.399,00 € με το ΦΠΑ και η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας  & Θράκης μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιανουαρίου, 2022 14:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV