Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης μελέτης για το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 4 Οκτωβρίου, 2021 11:22

Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης μελέτης για το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Ορεστιάδας

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Μαυρίδης Βασίλειος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρία, τη σύμβαση ανάθεσης μελέτης που αφορά στο Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Ορεστιάδας (Τ.Χ.Σ), προϋπολογισμού 787.513,99 €.

Μετά από μία χρονοβόρα διαγνωστική διαδικασία ( άνω των 2,5 ετών), ο Δήμος Ορεστιάδας είναι ένας από τους πρώτους δήμους της χώρας, που υπέγραψε σύμβαση μελέτης για Τ.Χ.Σ (εφεξής «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο»). Η μελέτη περιλαμβάνει καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης πολεοδομικών δεδομένων σε όλη την έκταση του δήμου και πολεοδομικό σχεδιασμό για τις επόμενες δεκαετίες.

Η διάρκεια υλοποίησης για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι 36 μήνες, με τον καθαρό χρόνο ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου να έχει οριστεί στους 18 μήνες.

Ο Δήμος Ορεστιάδας, με τη ματιά στο μέλλον, καταγράφει, σχεδιάζει και θα υλοποιήσει τις αναγκαίες δράσεις και παρεμβάσεις, ώστε να δημιουργηθούν τα πολεοδομικά δεδομένα για έναν Δήμο-πρότυπο, έναν Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 4 Οκτωβρίου, 2021 11:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV