Τραυματισμός αστυνομικού στις Καστανιές μετά από επίθεση μεταναστών με πέτρες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 1 Μαρτίου, 2020 17:17

Τραυματισμός αστυνομικού στις Καστανιές μετά από επίθεση μεταναστών με πέτρες

Πέτρα στο πρόσωπο δέχτηκε αστυνομικός στις Καστανιές μετά από επίθεση μεταναστών με πέτρες

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου μεταφέρθηκε αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια των επεισοδίων στα πλαίσια των επιχειρήσεων αποτροπής της εισόδου παράνομων μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή των Καστανεών.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια επίθεσης με πέτρες των μεταναστών όταν μία από τις πέτρες που εκσφενδονίστηκε από την άλλη πλευρά των συνόρων τον πέτυχε στο πρόσωπο.

Όντας καλά στην υγεία του ο αστυνομικός, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου ζήτησε να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ στα σύνορα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατός. Οι πρόσφυγες – μετανάστες επιτίθενται εκσφενδονίζοντας πέτρες και ξύλα κατά των παρατεταγμένων δυνάμεων που προσπαθούν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο. Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 1 Μαρτίου, 2020 17:17

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV