Τα σύνορα της Θράκης και του Αιγαίου χρίζουν μιας προσοχής που ένα καταρρέον κράτος αδυνατεί να δώσει

Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 11, 2011 07:51

Ανησυχητικά επικριτικός για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας, ο Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας από το βήμα της Βουλής  και αναφερόμενος στις φήμες για κυβερνήσεις προσωπικοτήτων ή τεχνοκρατών δήλωσε πως αν αυτές φτάσουν στο σημείο να εμπεδωθούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού τότε όχι μόνο θα υπάρξει κατάρρευση της οικονομίας αλλά και απώλεια Εθνικών συνόρων!

O πρώην πρόεδρος της Βουλής, κάλεσε ακόμη τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς, όπως είπε, μια χώρα υπό κατάρρευση δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τη Θράκη.

«Εάν η χώρα δεν σταθεί όρθια αυτό το διάστημα κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνονται στη συνείδηση συνεχιστούν, καταλαβαίνετε ότι μία κατάρρευση της οικονομίας θα είναι κατάρρευση της χώρας» επεσήμανε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

«Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία, εάν όλοι αντί να είναι, όπως είπα, ”τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”, αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».

Πηγή: defencenet.gr


Συντάκτης Νewsroom Απρίλιος 11, 2011 07:51

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV