Τέσσερις οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό χθες στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (Νεότερη Ενημέρωση)

Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2020 11:20

Τέσσερις οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό χθες στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (Νεότερη Ενημέρωση)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που γνωστοποιεί η ΕΡΤ Ορεστιάδας, τέσσερις θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό καταγράφηκαν από εχθές το μεσημέρι και μετά, στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Οι τρεις ήταν από τη Δράμα και νοσηλευόταν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ μία 80χρονη από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, κατέληξε τα ξημερώματα σε Μονάδα Covid-19. Η γυναίκα είχε μπει στο νοσοκομείο στις 9 Νοεμβρίου για άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και στον έλεγχο για covid-19, βρέθηκε θετική στον ιό, με αποτέλεσμα την άμεση μεταφορά της στις ειδικές μονάδες.

Εχθές, έφυγαν από τη ζωή τρεις ασθενείς από την περιοχή της Δράμας, οι οποίοι ήταν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης πέθανε μία γυναίκα 61 ετών, το απόγευμα εξέπνευσε ένας 50χρονος, ο οποίος, μάλιστα, δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, και το βράδυ κατέληξε ένας 75χρονος. Ο αριθμός των θανάτων ασθενών που κατέληξαν με τελική αιτία τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έφτασε τους 54.

Εν τω μεταξύ, στη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου έγιναν άλλες δέκα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ενώ δόθηκαν και οκτώ εξιτήρια. Σήμερα νοσηλεύονται 84 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 68 στις Μονάδες Covid-19, 10 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 6 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Παράλληλα, νέα κλινική covid-19 με τριάντα (30) κλίνες δημιουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία. Μέχρι σήμερα συνολικά στο νοσοκομείο έχουν δημιουργηθεί τέσσερις covid-19 με 126 κλίνες, ενώ υπάρχουν κλινικές covid ΜΕΘ με 21 κλίνες και Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ) με 6 κλίνες. Πιο συγκεκριμένα Κλινική 1 covid με 34 κλίνες, κλινική 2 covid με 28 κλίνες, κλινική 3 covid με 34 κλίνες και κλινική 4 covid με 30 κλίνες.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας


Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2020 11:20

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV