Σύλληψη δύο διακινητών στην Ροδόπη

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουλίου, 2020 12:59

Σύλληψη δύο διακινητών στην Ροδόπη

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (29-7-2020) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Χαμηλού – Αετοκορυφής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα.


Τελικά λίγο πιο κάτω, το όχημα εντοπίστηκε να έχει εκτραπεί και ανατραπεί εκτός της οδού και σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν πέντε διακινούμενοι μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ οι δύο διακινητές είχαν διαφύγει πεζή.

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες σε παρακείμενη επαρχιακή οδό, οι οποίοι επιχείρησαν εκ νέου να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν, αντιστεκόμενοι κατά τη σύλληψη.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουλίου, 2020 12:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV