ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε τον αγώνα της Θράκης ενάντια στα χρυσωρυχεία

Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2011 08:57

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Δ. Βίτσας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη  Α. Γιαννακίδη, τον Αντιπερειφερειάρχη Γ. Ούστογλου, εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους όλων των περιφερειακών παρατάξεων και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευαγ. Λαμπάκη

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωσε την συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των πολιτών και των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θράκης, που κατόρθωσαν μέχρι σήμερα να αναχαιτίσουν προσπάθειες διεθνών μεταλλευτικών εταιριών να εγκαθιδρύσουν βιομηχανία εκμετάλλευσης χρυσού στις περιοχές Σαπών και Περάματος, 20 χιλ δυτικά ως βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα. Θα επαναφέρει το ζήτημα στη Βουλή και στην Ευρωβουλή. Θα απαιτήσει να μην εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, προτείνοντας συγχρόνως ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής που θα αναπτύσσει θέσεις εργασίας στην αγροτική οικονομία και θα προστατεύει συγχρόνως το περιβάλλον.

 


Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2011 08:57

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV