ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Να επενδύσουμε στην παραγωγή

Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2020 09:07

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Να επενδύσουμε στην παραγωγή

Τηλεδιάσκεψη με αγροτικούς φορείς του Νομου με συμμετοχή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου:

 Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, συνεχίζοντας τις τηλεδιασκέψεις, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, με τους φορείς του Έβρου, είχε την Δευτέρα 27-4-2020 με τους εκπροσώπους των αγροτών, με συμμετοχή του πρώην υπουργού, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη. Επίσης συμμετείχε η βουλευτής του κόμματος στο νομό Νατάσα Γκαρά, ο συντονιστής της Ν.Ε Σπύρος Δέδογλου, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της συζήτησης, ο αναπληρωτής συντονιστής Μενέλαος Μαλτέζος και το μέλος της Θεματικής ομάδας Αγροτικής οικονομίας, Σίμος Τσιλίκας .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων, Νίκος  Γρηγοριάδης από την ΑΣΚΓΕ “Σουφλιώτικα Κελάρια”, ο Δημήτρης Σαρίκας πρόεδρος του σωματείου των Αλιέων Αλεξανδρούπολης, ο Κώστας Δουνάκης από τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης, ο Πασχάλης Χριστοδούλου πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σουφλίου και του Συλλόγου Φίλων Αμπέλου ο “Στάφυλος, ο Τασιούδης Βαγγέλης πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, ο Παρασχούδης Χρήστος ,πρόεδρος του συνεταιρισμού “Θρακών Αμνός” και ο Γιάννης Μαργαριτίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Αγροτικών Συλλόγων Έβρου  η “Ενότητα” .


Οι εκπρόσωποι των αγροτών άκουσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που έρχεται με μεγάλη προσοχή. Στις τοποθετήσεις τους, ήταν φανερή η  αγωνία τους για τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος κινδυνεύει με αφανισμό αν δεν ληφθούν μέτρα, τα οποία θα αντιμετωπίσουν αποφασιστικά τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση, αλλά θα δίνουν λύσεις και για αδυναμίες και παθογένειες του παρελθόντος.

Είναι πλέον ορατό σε όλους ότι  ο πρωτογενής τομέας θα πρέπει να ενισχυθεί  ουσιαστικά ώστε να αποτελέσει τον ένα ισχυρό πυλώνα της οικονομίας της χώρας. Η ανάγκη αυτή γίνεται εντονότερη μετά την αναμενόμενη καταστροφή στον τουρισμό που θεωρείται η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας.

Τώρα πρέπει να επενδύσουμε στην παραγωγή γιατί δεν μπορούμε πλέον να “πουλάμε” μόνο ήλιο !!


Συντάκτης Νewsroom 29 Απριλίου, 2020 09:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV