Συνελήφθη διακινητής, ο οποίος προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2021 11:12

Συνελήφθη διακινητής, ο οποίος προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη (29-1-2021) το απόγευμα, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι ο διακινητής προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ το όχημά που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή, την 17-1-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. 

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας. 


Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2021 11:12

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV