Συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν Μητροπολίτες της Θράκης

Συντάκτης Νewsroom 29 Ιουνίου, 2020 14:12

Συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν Μητροπολίτες της Θράκης

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. 

Οι  Σεβασμιώτατοι αφού εξεφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επιδεικνύουν για τα ζητήματα της Θράκης, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν και να συζητήσουν θέματα γενικότερα που αφορούν την περιοχή.

Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό παραβρέθηκε και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.


Με την ευκαιρία της συνάντησης του με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός επέδωσε Υπόμνημα Επιτροπής Φορέων, που αφορά το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου και επεσήμανε την σπουδαιότητα λειτουργίας της Σχολής στην ευαίσθητη και ακριτική αυτή περιοχή.

Την προηγουμένη, 25η Ιουνίου, οι Σεβασμιώτατοι είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.


Συντάκτης Νewsroom 29 Ιουνίου, 2020 14:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV