Συνέλευση-Εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Έβρου στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 15 Οκτωβρίου, 2020 09:25

Συνέλευση-Εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Έβρου στην Ορεστιάδα

Συγκέντρωση διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Έβρου με σκοπό την πραγματοποίηση συνέλευσης και εκλογών του σωματείου και παράλληλα ενημέρωση, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 10:00 στην Ορεστιάδα

Για το θέμα μίλησε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ η Φανή Τράλλη από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Έβρου:

Αναλυτικά το κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Έβρου για συνέλευση-εκλογές το Σάββατο στην Ορεστιάδα:

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση του καπιταλισμού και η σαρωτική επίθεση που έγινε στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις. Ιδιαίτερα σφοδρή ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι συνταξιούχοι με τον σφαγιασμό στην κυριολεξία των κύριων και επικουρικών συντάξεων, τη 13η και 14η σύνταξη, το εφάπαξ, χηρεία κ.ά., για να γεμίσουν τα ταμεία των τραπεζών, να πληρωθούν τα δάνεια των δανειστών, να χρηματοδοτήσουν τους επιχειρηματίες.

Το συνδικαλιστικό κίνημα των συνταξιουχικών οργανώσεων που αγωνίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να βγάζει από το κάδρο των απαιτήσεών του κανένα αίτημα για την δικαίωσή μας, χωρίς να αποδέχεται τη λογική του «ό γέγονε, γέγονε», συνεχίζει στην ίδια αγωνιστική κατεύθυνση. Διεκδικούμε με τη δράση μας όλα όσα μας έχουν αφαιρέσει από τις συντάξεις και τα ταμεία μας. Δεν αρκούμαστε στην επιστροφή ενός ελάχιστου μέρους από τα κλεμμένα, από την άλλη δεν χαρίζουμε και τίποτα από όσα με τους αγώνες μας κερδίζουμε.

Συνάδελφοι, με μαζικές εγγραφές δυναμώνουμε το Σωματείο μας, για να ακουστεί πολύ δυνατά το σύνθημά μας «ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ», την νέα οικονομική τους κρίση, αλλά και γιατί μόνο με ισχυρά Σωματεία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα που μας ετοιμάζουν, αλλά και να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν όλες οι κυβερνήσεις. 
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ  
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΥΓΕΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ  17.10.2020 ΩΡΑ 10.00 π.μ.
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με αποστάσεις και μάσκα)


Συντάκτης Νewsroom 15 Οκτωβρίου, 2020 09:25

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV