Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σήμερα στην Κομοτηνή

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Οκτωβρίου, 2020 16:24

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σήμερα στην Κομοτηνή

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στην Κομοτηνή το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη συνάντηση το Δ.Σ. της Ένωσης μετέφερε στον Υπουργό τα προεξέχοντα υπηρεσιακά προβλήματα με κύριο αυτό της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στον Έβρο. Επιπλέον θέματα που αντιμετωπίζουν όπως η κάλυψη κενών οργανικών θέσεων σε επίπεδο περιφέρειας ενώ προτάθηκε η ενίσχυση των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, τα οποία στο προσεχές διάστημα επίκειται να εκπαιδεύσουν μεγάλο αριθμό Συνοριακών Φυλάκων και Δοκίμων Αστυφυλάκων, με έναν επιπλέον ιατρό και νοσηλευτή.

Θέμα: «Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.  Α.Μ&Θ. με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχαήλ»


Γνωρίζεται ότι σήμερα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Μιχαήλ στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ., αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας παρουσία και των δύο τοπικών Αντιπροσώπων Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α, πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του.

Στη συνάντηση αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν τα σοβαρότερα υπηρεσιακά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν την τρέχουσα περίοδο οι υφιστάμενες αστυνομικές υπηρεσίες της  Α.Μ.Θ., με προεξέχον ζήτημα την αντιμετώπιση και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών τόσο στον Έβρο, όσο και στις λοιπές Διευθύνσεις της Περιφέρειάς μας. Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων σε επίπεδο Α.Μ.Θ., δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παράλληλη ενίσχυση των Υπηρεσιών με βαθμοφόρους και Αξιωματικούς. Συζητήθηκαν ζητήματα αναφορικά με την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού και τις ενέργειες της διοίκησης για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, με την Ένωσή μας να προτείνει την ενίσχυση των Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, τα οποία στο προσεχές διάστημα επίκειται να εκπαιδεύσουν μεγάλο αριθμό Συνοριακών Φυλάκων και Δοκίμων Αστυφυλάκων, με έναν επιπλέον ιατρό και νοσηλευτή, έκαστο.

Ο κ. Υπουργός, αφουγκράστηκε τα προβλήματα που του γνωστοποιήθηκαν, δηλώνοντας αρωγός των αιτημάτων μας, δεσμευόμενος ότι θα ενσκήψει προσεκτικά σε αυτά μαζί με τη φυσική Ηγεσία για την επίλυσή τους και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων.

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Οκτωβρίου, 2020 16:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV