Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κ. Φλώρου με τον Δήμαρχο Μαρωνείας- Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο

Συντάκτης Νewsroom 30 Δεκεμβρίου, 2022 09:18
Swiss Approval

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κ. Φλώρου με τον Δήμαρχο Μαρωνείας- Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο

Με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε και συνομίλησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή των Σαπών, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2022. 

Η επίσκεψη του Αρχηγού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γιορτών προκειμένου να ευχηθεί στους ένστολους που υπηρετούν στην περιοχή. 

Swiss Approval

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών είχαν μία εποικοδομητική και εγκάρδια συνάντηση από την οποία διεφάνη ότι  θα συνεχίσουν τη γόνιμη και δημιουργική συνεργασία που έχουν αναπτύξει.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν η θεσμοθέτηση, ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στα γεωγραφικά όρια του Δήμου, εφόσον αυτό εξυπηρετεί τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε περίπτωση που έχει αποφασιστεί να ιδρυθούν νέα Κέντρα.  

Ακόμη ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Αρχηγό το θέμα της ανέγερσης στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες σε οικόπεδο, που ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται να παραχωρήσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την εξυπηρέτηση των στελεχών που υπηρετούν στις μονάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. 

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πως αυτές οι επιλογές από την Πολιτεία θα προσφέρουν ύψιστες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία σε οικονομικό, κοινωνικό και δημογραφικό επίπεδο. 

Τέλος, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν το νέο έτος να φέρει υγεία, ασφάλεια και ευημερία. 


Συντάκτης Νewsroom 30 Δεκεμβρίου, 2022 09:18
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV