Συλλήψεις δύο διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2020 12:50

Συλλήψεις δύο διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (3-11-2020), στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό του Έβρου οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.


Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως συνοδηγός με οδηγό έναν ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2020 12:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV