Στις 16 Δεκέμβρη το δικαστήριο των αγροτών για το μπλόκο του Ορμενίου

Συντάκτης Νewsroom 20 Σεπτεμβρίου, 2011 08:54


Για άλλη μια φορά  η κυβέρνηση με την απειλή των αγροτοδικείων προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες για να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα  και με σκυμμένο το κεφάλι,  την αντιαγροτική  πολιτική της ΚΑΠ. Μια πολιτική  που καταστρέφει την αγροτική οικονομία της χώρας, χρεοκοπεί τους αγρότες , ερημώνει την ύπαιθρο.

Την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2011 περίπου 20 αγρότες   καλούνται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου   με την κατηγορία  ότι στους πρόσφατους αγροτικούς αγώνες  προκάλεσαν  παρακώληση  συγκοινωνιών !!! στο μπλόκο του Ορμενίου.

16 Δεκέμβρη 2011

στο εδώλιο του κατηγορουμένου

οι αγρότες του μπλόκου Ορμενίου

 

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα αγροτοδικεία  που στήνει η κυβέρνηση δεν μας τρομάζουν,  θα τα αντιμετωπίσουμε και αυτά  με το κεφάλι ψηλά.  Η επιχείρηση της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγρότες δεν θα  περάσει.

Η απελπιστική θέση που μας έχει φέρει η αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε και των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η αιτία που μας   αναγκάζει να βγαίνουμε  και να ξαναβγαίνουμε  στους δρόμους του αγώνα και  να διεκδικούμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής, να διεκδικούμε  τη  σωτηρία της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας της χώρας μας , το δικαίωμα  να παραμείνουμε στα χωριά μας ,  να καλλιεργούμε τα χωράφια  μας, να μην μας αρπάζουν τα καρτέλ  τζάμπα τις παραγωγές μας.

Όσο  οι ελληνικές κυβερνήσεις θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν την αντιαγροτική  πολιτική της ΚΑΠ  οι αγώνες μας θα συνεχίζονται  και θα κλιμακώνονται.

Με τα αγροτοδικεία  δε θα μας τρομοκρατήσουν

Υ.Γ   Στο επόμενο διάστημα η Ομοσπονδία θα προκαλέσει

πλατιά σύσκεψη των αγροτών  για να αντιμετωπίσουν

συλλογικά και  μαχητικά τη νέα  πρόκληση της κυβέρνησης.

 

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

19 Σεπτεμβρίου 2011


Συντάκτης Νewsroom 20 Σεπτεμβρίου, 2011 08:54

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV