Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπορίσοφ

Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2020 09:10

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπορίσοφ

Στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει η συνάντηση των Πρωθυπουργών Ελλάδας – Βουλγαρίας, για πρώτη φορά εκτός των πρωτευουσών των δύο κρατών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη, και όχι στην Καβάλα, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας, για πρώτη φορά εκτός των πρωτευουσών των δύο κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας, στα πλαίσια του οποίου θα βρεθούν στην πρωτεύουσα του Έβρου οι δύο ηγέτες, έχει οριστεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia. Μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου θα ακολουθήσει υπογραφή διμερών συμφωνιών και δηλώσεις του Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, και του Βούλγαρου ομολόγου του, κ. Μπορίσοφ.

Η ατζέντα της συνάντησης των δύο Πρωθυπουργών, περιλαμβάνει θέματα ενέργειας, οικονομίας, τουρισμού επενδύσεων και υλοποίηση έργων συνδεσιμότητας στην περιοχή.


Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2020 09:10

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV