Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε;

Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 12, 2018 14:23

Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε;

Το τηγάνισμα, έχει κι αυτό τα μυστικά του..

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.
Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.
Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια πχ καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

 


Συντάκτης Νewsroom Μάρτιος 12, 2018 14:23

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

SiankouriBanner2

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter