Σαμοθράκη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση των ιατρών παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας

Συντάκτης Νewsroom 8 Ιουνίου, 2022 14:19

Σαμοθράκη: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση των ιατρών παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) παρά τις αντιξοότητες ταξίδεψαν στη Σαμοθράκη.

Η ομάδα, αποτελούμενη από 8 ειδικότητες ιατρών, έχοντας στη διάθεση της υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται σχετικά με την πανδημία, υποδέχθηκε τους κατοίκους της Σαμοθράκης, στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο, από το Σάββατο 4 Ιουνίου έως την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ώρες 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ., παρέχοντας δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όσους είχαν ανάγκη.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπεδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Τα στοιχεία δείχνουν πόσο αναγκαία είναι αυτή η πρωτοβουλία για το νησί μας.

Εξετάστηκαν 322 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 652 ιατρικά ραντεβού.

Και αυτή την φορά η συνεργασία Δήμου/Επιτροπής Υγείας και ΚΙΜ υπήρξε άψογη και ευχαριστούμε όλο το προσωπικό που συμμετείχε στη δράση για το ενδιαφέρον, την ανθρωπιά και τη βοήθεια που προσέφεραν στους συμπολίτες μας


Συντάκτης Νewsroom 8 Ιουνίου, 2022 14:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV