Πώς να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας

Συντάκτης Νewsroom 24 Μαΐου, 2020 11:41

Πώς να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας

Αλλάξτε την εικόνα του σπιτιού σας και κάντε το να φαίνεται πιο φυσικό και γήινο. Με τρία μόλις βήματα μπορείτε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, έτσι ώστα κάθε φορά που θα κοιτάζετε το σπίτι σας θα σας δημιουργείται η εντύπωση ότι βρίσκεστε στην καρδιά μιας όασης.

Προτιμήστε γήινα χρώματα

Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις στους τόνους του μπεζ και της ώχρας, του λευκού και του καφέ σε διάφορα αντικείμενα όπως έπιπλα, μαξιλάρια, χαλιά, φωτιστικά, ακόμη και ταπετσαρίες για ένα πιο ουδέτερο και γήινο αποτέλεσμα.

Προμηθευτείτε μεγάλα πράσινα φυτά

Αν θέλετε ο χώρος σας να μοιάζει πραγματικά με… όαση δεν έχετε παρά να τον γεμίσετε με καταπράσινα φυτά. Προτιμήστε εκείνα σε μεγάλες γλάστρες, έτσι ώστε να δώσετε ακόμη περισσότερο το χρώμα της φύσης στο σπίτι σας. Εκτός από το σαλόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε υπερμεγέθη πράσινα φυτά τόσο στο μπάνιο όσο και στο υπνοδωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά

Για να προσεγγίσετε περισσότερο το ζητούμενο αποτέλεσμα πείτε ναι σε υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα, τα οποία δημιουργούν την αίσθηση ενός φυσικού τοπίου. Για παράδειγμα προτιμήστε ένα μεγάλο τραπέζι σαλονιού φτιαγμένο εξολοκλήρου από ξύλο ή επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα από πέτρα.


Συντάκτης Νewsroom 24 Μαΐου, 2020 11:41

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV