Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2019 11:30

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευκαιρία έναρξης των μαθημάτων Δημοτικών Σχολείων του Κοινωνικού Εργαστηρίου Μελέτης του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η δομή αυτή λειτουργεί στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης, φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά και υλοποιείται με την αρμονική συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δ.Π.Θ. και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είναι ένα πρόγραμμα όπου εκπαιδευτικοί και φοιτητές του «Παιδαγωγικού» της Αλεξανδρούπολης, καθημερινά βοηθούν παιδιά Δημοτικού Σχολείου, οικονομικά αδύναμων οικογενειών, στα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός από τα παιδιά, τους γονείς και τους φοιτητές Δ.Π.Θ., ο πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» κ. Ραπτόπουλος Νικόλαος, ο Γ.Γ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Μπόγδης, η αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ. κ. Σακκά Δέσποινα, ο Αντισυνταγματάρχης (ΤΘ) της ΧΙΙ Μεραρχίας κ. Γιαγλής Βασίλειος και οι υπεύθυνοι του προγράμματος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ».


Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2019 11:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV