Παρουσίαση βιβλίου και life coaching στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 13 Απριλίου, 2011 14:27

Τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και οι εκδόσεις Πατάκη σας


προσκαλούν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 στις 7:30 μ.μ.

στον χώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, Βενιζέλου 41

σε μία συζήτηση με τον συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά, με αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων του «Όλα σου τα ’μαθα μα ξέχασα μια λέξη» και «Επί σκηνής χωρίς πρόβα».

Θέμα συζήτησης:

«Να ζήσω τη ζωή μου και να μην αφήσω να με ζήσει αυτή. Επιλογές για μια ζωή που αξίζει τον κόπο».

Θα προλογίσει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Έβρου Γιώργος Καϊσας.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA)  και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διευθύνει μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων για το μάνατζμεντ στην Ελλάδα. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πλέον έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί επανειλημμένα με τον Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης από το τμήμα Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Απριλίου, 2011 14:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV