Ο έμπειρος Σταματόπουλος στην Α.Ε.Δ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Μαρτίου, 2021 12:06

Ο έμπειρος Σταματόπουλος στην Α.Ε.Δ

Ο Παύλος Σταματόπουλος με εμπειρία και σε Α και Β εθνική είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε.Δ.

Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τοπικά της Ε.Π.Σ Έβρου και πιο συγκεκριμένα από τις ακαδημίες του Θουρίου. Συνέχισε στον Ορφεα Σοφικού άπo όπου έκανε και το μεγάλο βήμα στον Πανθρακικό Ά και Β εθνική,Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ εθνική), Α.Ο Καβάλα(Γ εθνική), Δόξα Δράμας( Β εθνική), Ορφέα Σοφικού και Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Σταματόπουλος ερχεται να προσθεσει ακόμη περισσότερη εμπειρία στην ομάδα της Α.Ε.Δ στην προσπάθειά της να διασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στην κατηγορία.


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα τους Διδυμοτείχου:

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας καθώς ποδοσφαιριστής της είναι εδώ και λίγη ώρα ο Παύλος Σταματόπουλος.
Με μεγάλη εμπειρία και στις πιο πάνω κατηγορίες ο 28χρονος (30-6-92) μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες Θουρίου συνέχισε στον Ορφεα Σοφικού άπo όπου έκανε και το μεγάλο βήμα στον Πανθρακικό Ά και Β εθνική,Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ εθνικη), Α.Ο Καβάλα(Γ εθνική),Δόξα Δράμας( Β εθνική) Ορφέα Σοφικου και Ορέστη Ορεστιάδας.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία χωρίς τραυματισμούς. Παύλο Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Μαρτίου, 2021 12:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV