Ορεστιάδα: Θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 17 Νοεμβρίου, 2021 10:20

Ορεστιάδα: Θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου

Ο Δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα ΕΝ ΟΔΩ διοργανώνουν μια εκπαιδευτική θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Ο Δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα ΕΝ ΟΔΩ, και την ευγενική χορηγία της Φωτοκύκλωσης Α.Ε. διοργανώνουν μια εκπαιδευτική θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στις 18:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο παραμύθι με τίτλο: “Οι φύλακες της Φύσης: ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση” του διδάκτορα περιβάλλοντος, συγγραφέα και θεατροπαιδαγωγού, Αντώνη Γάκη.


Το παραμύθι συνδυάζει τη δραματοποίηση, τη φιλαναγνωσία, το παιχνίδι και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μια παραμυθένια κλωστή. Στο τέλος της παράστασης θα δοθεί ως δώρο σε κάθε παιδί το ομώνυμο παραμύθι της σειράς.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και σύμφωνα με τα ισχύουσα υγειονομικά μέτρα έως σήμερα, η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού, ή βεβαίωση νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για covid-19 (rapid test) έως και 48 ωρών. Για τα παιδιά θα ισχύει το self-test του σχολείου εκτυπωμένο, το οποίο θα επιδειχθεί κατά την είσοδο.
Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε απευθυνθείτε τις ώρες 9:00 – 13:00 στο τηλέφωνο: 2552350017.

θεατρική παράσταση για το περιβάλλον, Ορεστιάδα

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 17 Νοεμβρίου, 2021 10:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV