Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 2 Σεπτεμβρίου, 2020 09:30

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τους παλαιούς και νέους σπουδαστές του στη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης (έτος ίδρ. 1960), καθιερωμένο για το υψηλό επίπεδο παροχών του και με σημαντική θέση ανάμεσα στα γνωστά Ωδεία της χώρας, υποδέχεται τους παλαιούς και νέους σπουδαστές του στη νέα εκπαιδευτική χρονιά, που θα έχει διάρκεια από 15 Σεπτεμβρίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2021. Οι εγγραφές αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζουν κατά τη διάρκεια όλου του εκπαιδευτικού έτους ανάλογα με τον κανονισμό κάθε σχολής.
Μετά τις ιδιαίτερες συνθήκες της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς, που ξεπεράσαμε με επιτυχία και εξαιρετικά αποτελέσματα στις Πτυχιακές και Θερινές Εξετάσεις, που ολοκληρώθηκαν τέλη Ιουλίου, συνεχίζουμε και πάλι με τους κανονικούς ρυθμούς μαθημάτων από τον Σεπτέμβριο με νέα πνοή, προσαρμογές και καινοτομίες. Φυσικά, θα τηρηθούν με ευλάβεια όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid-19 και θα λειτουργήσουμε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εκδοθούν για τις δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.
Για εγγραφές, πληροφορίες και προγραμματισμό σπουδών μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, Καραϊσκάκη 5. Στο χώρο μας θα σας ξεναγούν οι καθηγητές μας, θα απαντούν στις ερωτήσεις ή απορίες σας, θα σας ενημερώνουν για το σύστημα σπουδών και τα πολλαπλά οφέλη του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών και θα σας προτείνουν τις σωστές επιλογές σπουδών.
Το Δημοτικό Ωδείο είναι ένα εύρωστο εκπαιδευτικό ίδρυμα με μακρόχρονη παράδοση, σημείο σύγκλισης πολλών μουσικών ρευμάτων. Ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των σπουδαστών μας και καλύπτουμε όλο το φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης από την προσχολική ηλικία έως την επαγγελματική ολοκλήρωση. Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο μας λειτουργούν:
Tμήμα Κλασικής Μουσικής (Σχολές Οργάνων, Μονωδίας-Μελοδραματικής, Κατωτέρων και Ανωτέρων Θεωρητικών, Μουσική Δωματίου, Σύνολα, Ορχήστρα, Χορωδίες Εφήβων-Ενηλίκων, Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Προετοιμασία Εισαγωγής στα ΑΕΙ).
Τμήμα Μουσικής Αγωγής-Προπαιδείας
Τμήμα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής
Τμήμα Σύγχρονης Μοντέρνας Μουσικής, Jazz, Σύγχρονου Τραγουδιού, Μουσικής Κινηματογράφου.
Επίσης τον Σεπτέμβριο λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των Κατατακτηρίων και Εισαγωγικών Εξετάσεων.
Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης αντανακλώντας το κοινωνικό προφίλ του Δήμου, παρέχει κάθε χρόνο υποτροφίες, προσιτά δίδακτρα, δυνατότητα μελέτης των σπουδαστών στους χώρους μας, διοργάνωση συναυλιών και σεμιναρίων.
Στο Δ.Ω.Α. Αποκτάς γνώσεις, Συνεργάζεσαι, Δημιουργείς, Συλλέγεις όμορφες αναμνήσεις, Ζεις ανεπανάληπτες εμπειρίες, κυρίως όμως μαθαίνεις να Αγαπάς τη Μουσική.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 2 Σεπτεμβρίου, 2020 09:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV