Ξεκινούν οι βόλτες στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 19 Μαΐου, 2022 10:59

Ξεκινούν οι βόλτες στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Ξεκινούν από την Παρασκευή 20 Μαΐου οι βόλτες στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, καθώς με σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων και δικύκλων από τις 20.05.2022 έως τις 25.09.2022 και ώρες 20.00 έως 01.00 στους ακόλουθους δρόμους, για τους οποίους εγκρίθηκαν και ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές παρεμβάσεις (περιοδικές πεζοδρομήσεις):

στην οδό Β. Αλεξάνδρου και Απολλωνιάδος – από το χώρο στάθμευσης «Φώτης Κοσμάς» έως και την οδό Κύπρου και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,στην οδό Ζαρίφη – από την οδό Σωκράτη Οικονόμου έως την οδό Β. Αλεξάνδρου (το υπόλοιπο τμήμα της οδού είναι χαρακτηρισμένος πεζόδρομος σύμφωνα με το ισχύον Ρυμοτομικό Σχέδιο Αλεξανδρούπολης),στην οδό Κουντουριώτου – από την οδό Λ. Δημοκρατίας έως την οδό Ειρήνης (το υπόλοιπο τμήμα της είναι πεζόδρομος),στην οδό Δικαστηρίων – από την οδό Καραϊσκάκη έως την οδό Ψαρών και από την οδό Τζαβέλλα έως την οδό Αθ. Διάκου.

Κατά τον χρόνο πεζοδρόμησης των ανωτέρω οδών, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, ενώ κατά τον χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, ισχύει ο Κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων (35/2020 ΑΠΖ) που ορίζει τον τρόπο πρόσβασης / χρήσης από μόνιμους κατοίκους, οχήματα Φ/Ε, έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ), ΑΜΕΑ κλπ.

Συντάκτης Νewsroom 19 Μαΐου, 2022 10:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV