Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα Αθλητικά Μονοπάτια στη Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 24 Μαρτίου, 2022 10:30

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή  στα Αθλητικά Μονοπάτια στη Σαμοθράκη

Ξεκίνησαν από εχθές οι δηλώσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παιδιών στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.

Οι γονείς συμπληρώνουν μια δήλωση για κάθε ενδιαφερόμενο παιδί. Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά στο https://docs.google.com/…/1FAIpQLScn970Ks20YaM…/viewform

Τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ είναι ένα πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, επαφή με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως μουσικοκινητικά και κιναισθητικά παιχνίδια, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούν την υγεία, τη διατροφή και το περιβάλλον. Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής είναι 15 Απρίλη 2022.


Το πρόγραμμα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ θα διεξαχθεί από τις 4 Ιούλη έως 23 Ιούλη 2022 και θα πραγματοποιηθεί μόνο με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των μαθητών του Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας Σαμοθράκης- κα Βασιλική Σλαβίδου στο 2551098097 και στο [email protected].


Συντάκτης Νewsroom 24 Μαρτίου, 2022 10:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV