Νέες προοπτικές για τον Έβρο και την Λήμνο ανοίγονται με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Ιουλίου, 2020 18:58

Νέες προοπτικές για τον Έβρο και την Λήμνο ανοίγονται με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση

Με αφορμή την ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Αλεξανδρούπολης και της
Σαμοθράκης με το νησί της Λήμνου και τα όσα σημαίνει για την
τουριστική κίνηση και για τις δύο περιοχές μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης

Ο Δήμαρχος Λήμνου αρχικά χαρακτήρισε την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών ως βασικό μοχλό ανάπτυξης ενώ εξέφρασε την επιθυμία να διατηρηθεί και καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τις δυνατότητες που προσφέρει τουριστικά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα επισκεψιμότητα στο νησί της Λήμνου, αναφορικά και με τους κατοίκους από την βόρεια Ελλάδα αλλά και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, αλλά και για τις προσδοκίες για την συνέχεια της φετινής τουριστικής σεζόν, η οποία είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.


Επιπρόσθετα ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την νέα δρομολογιακή γραμμή αναφέρθηκε και στην συνεργασία των τριών δήμων αλλά και σε μια επικείμενη συνάντηση μεταξύ των τριών αιρετών αυτών των περιοχών την οποία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ίδιος θα προτείνει να πραγματοποιηθεί στο νησί της Σαμοθράκης.

Τέλος ο Δήμαρχος Λήμνου μίλησε για τις ομορφιές της Λήμνου και τα όσα προσφέρει στους επισκέπτες προτρέποντας τους εβρίτες να την επιλέξουν για τις φετινές τους διακοπές.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 5 Ιουλίου, 2020 18:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV