Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Συντάκτης Νewsroom 26 Φεβρουαρίου, 2020 10:34

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του, κ. Αγγελική Γιαννακίδου

 

Ως ένα ζωντανό κύτταρο του Έβρου που παράγει πολιτισμό, ερμηνεύοντας το παρελθόν και προβάλλοντας ταυτόχρονα μια προοπτική δημιουργικής αξιοποίησης της παράδοσης, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης κατά την επίσκεψή του στους χώρους του.

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του, κ. Αγγελική Γιαννακίδου.

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πλούσιο περιεχόμενο δράσεων που πραγματοποιούνται μεταξύ των οποίων εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα σε χιλιάδες μαθητές που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο.

Στην ξενάγηση παραβρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χρήστος Μέτιος και τοπικοί φορείς.


Συντάκτης Νewsroom 26 Φεβρουαρίου, 2020 10:34

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV