Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: «Δεν θα περάσει κανείς παράνομα»

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 11:20

Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: «Δεν θα περάσει κανείς παράνομα»

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της επίσκεψης που έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα επισκεφθεί το φυλάκιο 1 μαζί με τους επικεφαλής της Ευρώπης, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα μέσα και τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει δείπνο στους Ευρωπαίους αξιωματούχους στην Αλεξανδρούπολη.

Κοντά στους πολίτες του Ακριτικού Έβρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι πολίτες στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στον Έβρο.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση και στάθηκε για καφέ με τις τοπικές αρχές.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος»

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κανείς παράνομα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός ευχαριστώντας τις Ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους που όπως είπε: «βάζουν πάντα πλατη».

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 11:20

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV