Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Αθλητικά μονοπάτια στη Σαμοθράκη”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 24 Ιουλίου, 2020 10:14

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Αθλητικά μονοπάτια στη Σαμοθράκη”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Αθλητικά μονοπάτια στη Σαμοθράκη”, με πλήθος αθλημάτων και δραστηριοτήτων.

Ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουλίου 2020 με επιτυχία το πρόγραμμα “Αθλητικά μονοπάτια στη Σαμοθράκη – Καλοκαίρι 2020” στη Σαμοθράκη, με πλήθος αθλημάτων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά του νησιού.

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με υλοποίηση από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Αναγέννηση & Πρόοδος» και την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας και στις εγκαταστάσεις ειδικά για το μάθημα κολύμβησης του ξενοδοχείου Niki Beach στην Καμαριώτισσα και διήρκησε 15 μέρες από τις 1-15 Ιουλίου 2020 με τη συμμετοχή 55 μαθητών κυρίως του Δημοτικού Σχολείου.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθημερινά την εκμάθηση της κολύμβησης, πολεμικές τέχνες , στίβος, παραδοσιακοί χοροί και Zumba, κιναισθητικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση μέσω των διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούσαν τη διατροφή και το περιβάλλον.

Ο Δήμος θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συντελεστές της επιτυχούς διοργάνωσης, ιδιαιτέρως τα στελέχη της ΜΚΟ Αναγέννηση και Πρόοδος: τους επιστημονικά υπεύθυνους του προγράμματος κο Σ. Μπόγλου και κα Ε Κόλια, την συντονίστρια του προγράμματος κα Α. Καγιάογλου καθώς και τους γυμναστές που υλοποίησαν το πρόγραμμα στη Σαμοθράκη, κα Δ .Μουρτετζίκογλου, κα Μ. Ριτζαλέου, κο Σ. Άγγελο, κα Γ.Λουίζα καθώς και τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου Niki Beach για την παραχώρηση της πισίνας για τα μαθήματα κολύμβησης και να εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει η Σαμοθράκη να είναι στις επιλογές των διοργανωτών για την υλοποίηση των αθλητικών μονοπατιών και τις επόμενες περιόδους στο νησί.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 24 Ιουλίου, 2020 10:14

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV