Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Aνακοινώνονται τα αποτελέσματα

Συντάκτης Νewsroom 23 Νοεμβρίου, 2021 10:34

Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Aνακοινώνονται τα αποτελέσματα

Οι ενδιαφερόμενοι για να πληροφορηθούν εάν παίρνουν μετεγγραφή θα πρέπει να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή Μετεγγραφών 2021 με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου transfer.it.minedu.gov.gr

Ο πίνακας των δικαιούχων ανά Τμήμα , μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα κοινοποιηθεί στις Γραμματείες των οικείων Τμημάτων.

Swiss Approval

Οι δικαιούχοι μετεγγραφής/μετακίνησης θα ενημερωθούν μέσω του ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος και θα κληθούν να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής όλα τα δικαιολογητικά που είχαν δεσμευθεί στην αίτησή τους ότι θα υποβάλλουν.

Οι Γραμματείες των Τμημάτων θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο και εντός ευλόγου χρόνου τον υποψήφιο μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών του, εάν γίνεται δεκτός για εγγραφή στο Τμήμα υποδοχής, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή του από το Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής.

Αναγνώριση μαθημάτων

Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων για την αναγνώριση μαθημάτων. Πρόκειται για μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί και εξεταστεί επιτυχώς στο Τμήμα προέλευσής τους.

Η αναγνώριση των μαθημάτων πραγματοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Τμήματος, κατά περίπτωση και οι φοιτητές απαλλάσσονται από την εξέταση των μαθημάτων ή των ασκήσεων του προγράμματος σπουδών του Τμήματος υποδοχής που διδάχθηκαν στο Τμήμα προέλευσης και δύνανται να ενταχθούν σε διαφορετικό εξάμηνο από αυτό της εγγραφής τους.

Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας.


Συντάκτης Νewsroom 23 Νοεμβρίου, 2021 10:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV