Μία εικόνα…. Χίλιες λέξεις στο Δέλτα του Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2021 10:23

Μία εικόνα…. Χίλιες λέξεις στο Δέλτα του Έβρου

Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης συμμετέχει στο πρόγραμμα «Eco-Conscious Minds to Stop Pollution in the Valuable Wetlands of Black Sea Basin – BioLearn», (Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας), που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Black Sea Basin.

Στόχος του προγράμματος Biolearn είναι να περιγράψει τα κύρια προβλήματα ρύπανσης που απειλούν πολύ σημαντικές τοποθεσίες βιοποικιλότητας της λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας και συγκεκριμένα τους υγρότοπους.
Μία από τις δράσεις που έχει αναλάβει ο Φορέας Διαχείρισης είναι η πρόσκληση τριών φωτογράφων που θα αποτυπώσουν με φωτογραφίες, τα προβλήματα ρύπανσης που απειλούν το Δέλτα Έβρου.

Έτσι και έγινε.. Ο Μαρίνος Καραφυλλίδης, η Χρίστινα Γκούσιου και ο Συμεών Χατζηλίδης, ήταν οι τρείς άνθρωποι που με τον φωτογραφικό τους φακό απαθανάτησαν την απέραντη ομορφιά αλλά και τα προβλήματα ρύπανσης αυτού του υγρότοπου. Μπορείτε να θαυμάσετε την εξαίρετη δουλειά τους, στο καφέ της Αλεξανδρούπολης Alter Ego, όπου και εκτίθενται τα έργα τους.


Συντάκτης Νewsroom 20 Νοεμβρίου, 2021 10:23
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV