Μέτρα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μετά τον εντοπισμό κρούσματος

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2020 13:39

Μέτρα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μετά τον εντοπισμό κρούσματος

Τα μέτρα που έλαβε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος κορονοϊού σε προσωπικό του ιδρύματος που αφορά μέλος του διοικητικού προσωπικού του στην Ξάνθη κάνει γνωστά με ανακοίνωσή της η Πρυτανεία:

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ στις 22/6/2020, ανακοινώθηκαν 9 κρούσματα κοροναϊού στο νομό Ξάνθης. Το ένα από αυτά αφορά μέλος του διοικητικού προσωπικού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην πόλη της Ξάνθης, το πρώτο κρούσμα που εντοπίστηκε στο προσωπικό του Ιδρύματος.

Μετά τη σχετική ενημέρωση  του ΕΟΔΥ, το Πανεπιστήμιο προέβη σε εκκένωση του συγκεκριμένου χώρου εργασίας ενώ το προσωπικό της διοικητικής μονάδας θα απασχοληθεί με τηλεργασία τις επόμενες ημέρες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες απολυμάνσεις των χώρων σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει  το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Να σημειωθεί ότι τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου συνεχίζει να πραγματοποιείται από απόσταση, όπως άλλωστε είχε αρχικά  αποφασιστεί από την Σύγκλητο, ώστε να διαφυλαχτεί η υγεία των φοιτητών, του προσωπικού του Ιδρύματος αλλά και των κατοίκων της περιοχής.


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2020 13:39

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV