Λύση συνεργασίας ανάμεσα σε Ουζουνίδη και ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 26 Οκτωβρίου, 2020 14:30

Λύση συνεργασίας ανάμεσα σε  Ουζουνίδη και  ΑΠΟΕΛ

Μετά το κακό ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ καθώς αγνοεί τη νίκη για πάνω από ένα μήνα ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Εβρίτη τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.


Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ´όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet».


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 26 Οκτωβρίου, 2020 14:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV