Καστρινοί Διάλογοι: “Πλωτινόπολη: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 10 Ιανουαρίου, 2021 10:00

Καστρινοί Διάλογοι: “Πλωτινόπολη: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον”

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση”, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι”.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου και ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση”, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” με επίκεντρο την ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου.

Οι “Καστρινοί Διάλογοι” είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση” και μεταδίδονται με την αρωγή και συνεργασία του Δήμου Διδυμοτείχου και με την ευγενική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου Νίκος.

Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου: Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:00.

Το θέμα του τετάρτου επεισοδίου (πρώτο για το 2021) είναι:
“ΠΛΩΤΙΝΟΠΟΛΗ : ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ – ΜΕΛΛΟΝ” με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ματθαίο Κουτσουμανή Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης και υπεύθυνο για την ανασκαφή στην αρχαία Πλωτινόπολη.

Η μετάδοση της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • Από το Facebook του Δήμου Διδυμοτείχου. Βρείτε το link εδώ!
  • Από το Facebook του Συλλόγου “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ”. Βρείτε το link εδώ!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα ανακοινωθούν και οι δύο νικητές του διαγωνισμού που θα αποκτήσουν από μία βασιλόπιτα (γεμιστή με επικάλυψη σοκολάτας) από τον χορηγό των εκπομπών “Καστρινοί διάλογοι” Ζαχαροπλαστεία Νίκος Διδυμότειχο – Ορεστιάδα (βασική προϋπόθεση να μπορούν οι ίδιοι να μεταβούν για να παραλάβουν τις βασιλόπιτες από το Διδυμότειχο ή την Ορεστιάδα).

Διεύθυνση Διαγωνισμού εδώ!
Διεύθυνση Εκδήλωσης εδώ!

Καστρινοί Διάλογοι: "Πλωτινόπολη: Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον"

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 10 Ιανουαρίου, 2021 10:00

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV