Ιστορική αναδρομή στην επιχειρηματικότητα και στα επαγγέλματα του Έβρου

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 9 Ιανουαρίου, 2022 10:20

Ιστορική αναδρομή στην επιχειρηματικότητα και στα επαγγέλματα του Έβρου

Ιστορική αναδρομή στην επιχειρηματικότητα και στα επαγγέλματα του Ν. Έβρου από τον Ιστορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”.

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση”, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” με επίκεντρο την ενημέρωση, για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου, της Θράκης και γενικά του Έβρου.

Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00.

Το θέμα του εβδόμου επεισοδίου για την χρονική περίοδο 2021-22 είναι: “Ιστορική αναδρομή στην επιχειρηματικότητα και στα επαγγέλματα του Νομού Έβρου”, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γιάννη Κουκμά (Κοινωνικό Ανθρωπολόγο με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ευρωπαϊκή ιστορία και στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου:

Η εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση”, και μεταδίδεται με την ευγενική χορηγία των παρακάτω επαγγελματιών του Διδυμοτείχου: Ζαχαροπλαστείο Νίκος, Ελαστικά Αλεξανδράκης και Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ρίζογλου.

Διεύθυνση Εκδήλωσης:
Βρείτε το σύνδεσμο της εκδήλωσης εδώ!

Ιστορική αναδρομή στην επιχειρηματικότητα και στα επαγγέλματα του Ν. Έβρου, Καστροπολίτες, πρόσκληση

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 9 Ιανουαρίου, 2022 10:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV